Gezichtsbehandelingen

Puur basis

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker met ondertussen het epileren van de wenkbrauwen of een hoofdhuidmassage, verzorging.

Puur compleet

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage van gezicht, nek en schouders, masker met keuze uit een hand-, voet- of hoofdhuidmassage, verzorging.

Puur vitamine boost

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, ontspannende massage met massagegel verrijkt met vitamines A, C en E, vitamine masker met keuze uit hand-,voet- of hoofdhuidmassage, verzorging.

Puur bindweefsel boost

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, bindweefselmassage, revitaliserend masker met een ontspannende hoofdhuidmassage, verzorging.

Puur luxe

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, bovenlip harsen, bindweefselmassage, vliesmasker met massage van nek en schouders, verzorging.

Puur man basis

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, knippen/epileren haartjes wenkbrauwen en oren, masker met hoofdhuidmassage, verzorging.

Puur man compleet

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, knippen/epileren haartjes wenkbrauwen en oren, masker, tijdens het masker een nek-, schouder- en hoofdhuidmassage, verzorging.

Reinigende behandeling

Een behandeling speciaal voor de jonge onzuivere huid en de acne huid. Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, verzorging.

Bindweefselmassage

Een intensieve massage van gezicht, hals en decolleté. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren en de huid te verstrakken.

Gezichtsbehandelingen

Puur basis
€28
30 minuten
Puur compleet
€47
50 minuten
Puur vitamine boost
€57
60 minuten
Puur bindweefsel boost
€57
60 minuten
Puur luxe
€67
75 minuten
Puur man basis
€28
30 minuten
Puur man compleet
€45
45 minuten
Reinigende behandeling
€28
30 minuten
Bindweefselmassage
€35
30 minuten

 

Losse behandelingen

Wenkbrauwen epileren/harsen
€11
Bovenlip harsen
€11
Wimpers verven
€10
Wenkbrauwen verven
€11
Harsen gelaat
€22
Gezichtsbehandeling uitbreiden
€7
per losse behandeling
Combinatie van 3 losse behandelingen
€26
Combinatie van 2 losse behandelingen
€19

Ik help u graag met een stralend gezicht

 
Neem gerust contact met mij op!
Afspraak maken