Over

Kris van der Lee

“Met veel enthousiasme werk ik in een prachtige nieuwe salon aan huis. U kunt bij mij terecht voor schoonheidsbehandelingen, pedicure behandelingen en (permanente) make-up.”

Opleidingen en ervaring

Na de basisopleiding voor schoonheidsspecialiste en pedicure heb ik gedurende een jaar een voortgezette opleiding gedaan bij Esthetica opleidingen.

Ik heb daardoor onder andere een specialisatie voor visagie- en acné-behandeling als extra pakket gevolgd. Al op jonge leeftijd kwam ik zelf bij de schoonheidsspecialiste, omdat ik last had van acné. De huid en huidproblemen hebben daardoor altijd mijn interesse gehad. Ik werk graag samen met u aan een stralende huid.

Jarenlang heb ik gewerkt bij een schoonheidssalon die is gespecialiseerd in huidverbetering. Ik heb heel veel extra productkennis opgedaan en mij enkele speciale behandelingen eigen gemaakt.

Specialisatie

U kunt bij mij terecht voor schoonheidsbehandelingen, pedicurebehandelingen en (permanente) make-up. Vanzelfsprekend kunt u ook bij mij terecht voor mijn specialisatie in acné-behandelingen. Dit alles aangevuld met bindweefselmassage, visagie en voetreflexmassage.

Tegelijk wil ik u graag wijzen op de mogelijkheid voor medische- en cosmetische permanente make-up. Inmiddels heb ik hier alweer 6 jaar ervaring in en een gespecialiseerde opleiding voor gevolgd.

Graag werk ik met u aan een gezonde, stralende huid en ga ik met u op pad om uw huid te verbeteren. Voedingsadviezen kunnen onderdeel uitmaken van de aanpak om zo het beste resultaat te bereiken. Ik verwelkom u graag in mijn salon!

  • Afspraak maken was mogelijk op korte termijn, heel flexibel. Het intake gesprek was zeer uitgebreid en Kris vroeg veel door en gaf duidelijke uitleg en advies. De behandeling was heerlijk en, niet geheel onbelangrijk, aantrekkelijk geprijsd. Echt een aanrader.
    Marga | Klant Puur-K
  • Wat een aanrader is Puur K! Heerlijke gezichtsbehandelingen en producten! Ik heb al een paar jaar permanent make-up (wenkbrauwen/ eyeliner) en ben er super tevreden over! Echt een vakvrouw!
    Sabrina | Klant Puur-K
  • Kris is een integere vrouw die heel veel kwaliteit in huis heeft. Je voelt je direct op je gemak bij haar en ze verstaat haar vak uitstekend.
    Miriam | Klant Puur-K

In de media

“Permanente make-up is dé oplossing voor uitgelopen eyeliner, wenkbrauwpotlood en lippenstift. Iets voor jou?”

Lees hier het interview in het For You Magazine.

Ik verwelkom u graag in mijn salon

Neem gerust contact met mij op!
Afspraak maken